PhoneWeaver 1.2: netwerkdetectie, herhaalde alarmeringen en prijsverlaging

Redactie
30 november 2010, 15:07
1 min leestijd
PhoneWeaver 1.2: netwerkdetectie, herhaalde alarmeringen en prijsverlaging
phoneweaver
profile

De nieuwste versie van PhoneWeaver ligt in de Android Market. Niet alleen bevat de applicatie een hoop extra’s, ook de prijs is drastisch verlaagd. Met PhoneWeaver kun je verschillende profielen op je Android-telefoon aanmaken, afhankelijk van de tijd, locatie of een bepaalde afspraak. Stel, je hebt een belangrijke vergadering van 10:00 uur tot 12:00 uur, dan zorgt PhoneWeaver er automatisch voor dat de ringtone wordt uitgeschakeld. Ben je onderweg? Dan schakelt PhoneWeaver WiFi uit.

De nieuwste versie van PhoneWeaver ondersteunt herhaalde alarmeringen. Wanneer je een SMS-bericht krijgt, maar je vergeet deze te lezen, dan herinnert de applicatie je er na een uur nog een keer aan.

Lees verder na de advertentie.

Nog een belangrijke vernieuwing is dat PhoneWeaver automatisch een WiFi-netwerk detecteert. Zo weet de telefoon of je thuis bent of op je werk. Aan de hand van het WiFi-netwerk bepaalt de applicatie welk profiel er geselecteerd moet worden.

Een derde vernieuwing is dat je meerdere agenda´s kunt kiezen voor profielen. Handig als je belangrijke afspraken in meerdere agenda´s verzamelt. Zo checkt PhoneWeaver niet alleen de agenda van je werk, maar ook jouw persoonlijke Google Agenda.

Normaal kost PhoneWeaver 6,95 dollar (ruim vijf euro), maar de komende weken gaat de app voor 3,95 dollar (circa drie euro) over de toonbank. Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu