De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Met Phonograph beheer je je muziek in elegant Material Design

Rick van der Veer
3 mei 2017, 16:45
1 min leestijd
Met Phonograph beheer je je muziek in elegant Material Design

Phonograph is een simpele app om muziek af te spelen. Met een Material Design-uiterlijk is de app ontworpen om zo simpel en elegant mogelijk zijn functie te vervullen.

Lees verder na de advertentie.

Muziek beheren met Phonograph

Phonograph is een muziekspeler voor Android die gericht is op simpliciteit. De app is vormgegeven volgens de Material Design-regels van Google, en biedt alleen de meest belangrijke functies. Het hoofdscherm van de app bevat een aantal tabbladen. Hier vind je in één oogopslag al je muziek terug, die je per tabblad kunt sorteren op titel, album of artiest. Ook kun je vanaf hier direct een shuffle-playlist starten met al je muziek.

Heb je Android 7.1 (Nougat)? Dan biedt Phonograph ook de mogelijkheid om app-snelkoppelingen te gebruiken. Deze kun je zelfs voorzien van verschillende kleurtjes.

Ondanks dat de app niet veel uitgebreide features aan boord heeft, kun je ‘m wel flink aanpassen. Zo kun je zowel de primaire kleur als de accentkleur bewerken, en is er een donkere modus voor al je nachtelijke muzieksessies. Daarnaast kan Phonograph met de ingebouwde timer automatisch je muziek stoppen, zodat je rustig met een deuntje in slaap kunt vallen.

De ontwikkeling van Phonograph staat al een tijdje op een laag pitje. Om deze reden heeft de ontwikkelaar de broncode online gezet en de app open source gemaakt. Dat betekent niet dat er geen updates meer uitgebracht worden, maar wel dat er andere apps kunnen opduiken die verder bouwen op Phonograph.

Download de app

Via onderstaande link kun je Phonograph gratis downloaden uit de Play Store. De in-app-aankopen van de app zijn alleen bedoeld als donatie aan de ontwikkelaar: de app bevat verder geen advertenties. Photograph werkt op Android 4.1 en hoger.

Download Phonograph in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu