Adobe brengt Photoshop Fix, Sketch en Comp CC uit voor Android

Rick van der Veer
4 november 2016, 15:33
2 min leestijd
Adobe brengt Photoshop Fix, Sketch en Comp CC uit voor Android

Adobe heeft drie nieuwe apps uit de Creative Cloud-suite naar Android gebracht. Met deze apps kun je onderweg gemakkelijk tekeningen maken en foto’s bewerken.

Lees verder na de advertentie.

Photoshop Fix, Sketch en Comp CC

Adobe heeft drie nieuwe apps uitgebracht voor Android, waarvan twee uit de Photoshop-serie. Met Fix en Sketch heb je toegang tot fotobewerkingsfuncties en tekengereedschappen uit Photoshop, maar dan op je Android-apparaat. Comp CC is daarentegen gericht op grafisch ontwerpers die ook onderweg pagina’s willen ontwerpen.

Photoshop Fix laat je je foto’s op allerlei manieren bewerken en retoucheren. Fix kan bijvoorbeeld kleur- en lichtniveaus voor je aanpassen, maar je kunt ook zelf wijzigingen aanbrengen in je foto’s met diverse brushes. Bovendien kun je gemakkelijk foto’s retoucheren met de Heal- en Smooth-functies.

De Sketch-app is vooral gericht op tekenaars en andere kunstenaars die onderweg creatief willen blijven. Hiervoor heb je verschillende brushes tot je beschikking, die variëren van een dun potlood tot een dikke kwast. Daarnaast werkt Sketch met lagen, waardoor je over een bestaande afbeelding heen kunt tekenen of je tekening in verschillende vlakken kunt opdelen.

De derde Adobe-app, Comp CC, is vooral interessant als je webpagina’s ontwerpt. De app biedt allerlei gereedschappen om terwijl je onderweg bent op je smartphone ontwerpen te maken, aan te passen en meteen te delen met anderen.

Download de apps

Photoshop Fix, Sketch en Comp CC zijn gratis te downloaden in de Play Store. Je hebt voor het gebruik van de apps wel een Adobe ID nodig, maar deze is gratis aan te maken in iedere app. Om Comp CC en Sketch te kunnen gebruiken heb je Android 4.4 of hoger nodig, terwijl Fix minimaal Android 5.0 vereist.

Download Photoshop Fix in Google Play (gratis)
Download Adobe Sketch in Google Play (gratis)
Download Adobe Comp CC in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Adobe

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu