Photowall Live Wallpaper: foto’s van je vrienden op de achtergrond

Redactie
29 maart 2011, 15:16
1 min leestijd

Photowall Live Wallpaper is het nieuwste product van Larva Labs, de ontwikkelaar van bekende apps als Slide Screen, Androidify en Retro Defense. Photowall Live Wallpaper toont de foto’s uit de fotogalerij of kiekjes van je Facebook-vrienden. Vooral het grafische aspect is leuk: iedere paar seconden wordt er een nieuwe polaroid op de tafel gelegd, waardoor de achtergrond continu verandert. Wanneer je Facebook-vrienden een foto een beschrijving hebben gegeven, dan verschijnt deze op de polaroid. Dit geeft een bijzonder leuk effect.

Is de applicatie voor iedereen? Nee, dat niet. Persoonlijk ben ik geen fan van hele drukke live wallpapers met tientallen foto’s. Daarnaast heb ik enkele Facebook-vrienden die honderden foto’s per dag plaatsen, waardoor ik altijd dezelfde ijdeltuiten voorbij zie komen op foto’s In negen van de tien gevallen zie ik twee willekeurige vriendinnen die elkaar omhelzen, terwijl ik ook wel eens een ander hoofd wil zien. Gelukkig is het mogelijk om de Facebook-synchronisatie uit te zetten.

Lees verder na de advertentie.

De gratis versie van Photowall Live Wallpaper komt zonder advertenties. Wil je echter meer veranderen aan je achtergrond? Dan moet je eenmalig een upgrade kopen van 0,70 eurocent. Na de upgrade bepaal je zelf hoe de foto’s worden weergegeven op het beginscherm.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu