De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Picoo Launcher brengt Material Design naar je Android

Redactie
6 april 2015, 12:38
1 min leestijd
Picoo Launcher brengt Material Design naar je Android

Picoo Launcher is in een korte tijd redelijk populair geworden: een lichte launcher met veel Material Design-invloeden die enkele hele handige functies naar je Android brengt.

Lees verder na de advertentie.

Ondanks dat Picoo Launcher maar 1.7MB groot is, verandert de app het design van jouw Android compleet. “En de app verbruikt daarnaast maar 0,01 procent van je accu”, aldus de makers. Hoewel dat valt te betwijfelen, biedt Picoo Launcher wel degelijk enkele hele handige opties.

Dit kun je allemaal met Picoo Launcher

Picoo Launcher sorteert jouw apps automatisch op basis van je wensen. Zo voegt het apps toe in mappen en kiest het de apps uit die voor jou belangrijk zijn. De app-drawer is ook compleet veranderd, waarbij er ruimte is voor een grote zoekbalk en apps op basis van alfabetische volgorde zijn gesorteerd. Via de balk aan de rechterzijde kun je snel naar een app navigeren.

Een opvallende functie is het snelle-instellingenpaneel van de app. Hier vind je de meest gebruikte functies, zoals het activeren en uitschakelen van de zaklamp, vliegtuigmodus, dataverbinding en wifi. Door op het meer-icoontje te drukken, kun je meer snelle instellingen openen en gebruiken.

Download Picoo Launcher

Picoo Launcher is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Picoo Launcher in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu