De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Pig Rush: springen met een varken

Redactie
27 februari 2011, 16:19
1 min leestijd

In de Android Market is het nieuwe spelletje Pig Rush verschenen. Dit spelletje is zeer populair op de iPhone en is al bijna 1,5 miljoen keer gedownload. Je bestuurt een varkentje dat ontsnapt is uit een boerderij. Hij kiest voor vrijheid en jij moet hem daarbij helpen. Zorg dat Jumpy over bewegende platformen en diepe ravijnen springt. Des te verder Jumpy komt, des te moeilijker de obstakels worden.

De game is ook erg geschikt voor kleine kinderen. De bediening is erg simpel: tik laag op het scherm voor een klein sprongetje en hoger op het scherm voor een grote sprong. Het varkentje komt onderweg vuur tegen, waar hij zich tegen kan beschermen door een brandweerpak aan te trekken.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn verschillende thema’s vrij te spelen, zoals Halloween, Pixel, Desert en Ninja. Het spelletje is gratis te downloaden op telefoons met Android 2.1 of hoger.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-telefoon? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu