Ping: geheimzinnige berichten-app van Secret-makers

Redactie
29 september 2014, 15:41
1 min leestijd
Ping: geheimzinnige berichten-app van Secret-makers
ping

Ping is de nieuwe app van de mensen achter Secret, de deel-anoniem-je-geheimen-app. Het is echt lastig om Ping precies uit te leggen. Het is een zeer simpele en minimalistische app die je op de hoogte houdt van onderwerpen. En die onderwerpen mag jij zelf kiezen. Wie de onderwerpen bepaalt en de berichten stuurt? Dat weet je niet.

De onderwerpen verschillen van ‘populair bij Google’ en ‘welke apps moet ik vandaag uitproberen’ tot ‘waarschuw mij als Kanye West iets tweet’. Waarschijnlijk maakt Ping gebruik van speciale feeds van onder andere Google, Twitter en een app-website, om op deze manier aan zijn informatie te komen.

Lees verder na de advertentie.

Ping

Het idee achter Ping is dat notificaties simpel moeten zijn. Maar wat Ping precies is en welk doel het vervult? Zelfs de ontwikkelaars weten het niet. “Dat gaan we zien zodra meer mensen de app gebruiken”, aldus de mensen achter Ping en Secret.

Dat app is wel zeer fijn in gebruik. Je hebt een rondje aan de rechter bovenzijde waar je op kunt drukken om tussen de onderwerpen en berichten te wisselen. Bij de onderwerpen kun je jouw favorieten aanvinken, en in het berichtencentrum staan de meest recente berichten. Meldingen ontvang je automatisch van Ping.

Download

Ping is gratis te downloaden in Google Play.

Download Ping in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu