De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pinkpop 2014: mis niks dankzij de uitstekende Android-app

Gijs Ettes
6 juni 2014, 12:20
2 min leestijd
Pinkpop 2014: mis niks dankzij de uitstekende Android-app
pinkpop 2014 app

Van 7 tot en met 9 juni vindt Pinkpop 2014 plaats, een van de bekendste en gezelligste popfestivals van Nederland. In Landgraaf maken onder andere The Rolling Stones, Metallica, de dames van Haim en rapper Stromae hun opwachting. Voor wie het festival bezoekt, is er een officiële Android-app met alles wat je moet weten over Pinkpop. De gratis app bevat het volledige programma, een handige plattegrond van het festivalterrein en de camping en het laatste nieuws.

De meeste informatie in de app is te bekijken zonder internet. Schakel je gps in, dan kun je op de plattegrond precies kijken waar je je bevindt en als het ware je route naar de juiste stage uitstippelen. Je kunt points of interest toevoegen, zoals de locatie van je tent of auto, en middels een Facebook-koppeling vrienden toevoegen aan de plattegrond. Zo raak je dus nooit de weg of je vrienden kwijt. Handig!

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je allemaal met de Pinkpop 2014-app

Vanuit het hoofdmenu van de Pinkpop 2014-app heb je toegang tot een nieuwsoverzicht met Facebook-berichten, tweets en foto’s. Daarnaast kun je voor alle drie de dagen per tijdstip het programma bekijken. Ga je maar één dan, dan geeft de optie ‘Podia’ een handig overzicht van welke band wanneer en op welk podium speelt. Met een paar swipes en tikken heb je direct overzicht.

Bovendien kun je op afzonderlijke artiesten drukken voor een profielschets met beknopte informatie. Met het sterretje bovenin kun je artiesten toevoegen aan een lijst met favorieten, om zo je eigen Pinkpop-programma samen te stellen. Via ‘Festival info’ lees je alles over ticketing, het festivalterrein, de camping, de bereikbaarheid van Pinkpop en ga zo maar door. De informatie is compleet en wordt op een overzichtelijke manier getoond.

Download de app

De Pinkpop 2014-app is dan ook onmisbaar voor iedereen die dit jaar het festival bezoekt. Hij werkt met vrijwel elk Android-toestel en vereist 9,2MB aan vrije opslagruimte.

Download: Pinkpop 2014 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu