Ga je naar Pinkpop 2015? Mis niks met de Android-app

Gijs Ettes
12 juni 2015, 14:30
1 min leestijd
Ga je naar Pinkpop 2015? Mis niks met de Android-app

Ga je dit jaar naar Pinkpop en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, het programma checken en meer te weten komen over je favoriete artiesten, dan is de officiële Pinkpop 2015-app een must.

Lees verder na de advertentie.

Ontdek het programma en festivalterrein

pinkpop 2015-app

De Pinkpop 2015-app oogt mooier en werkt fijner dan ooit, en is een handige bron van informatie voor wie dit jaar het driedaagse festival bezoekt. Je vindt er het laatste nieuws over het festival aan de hand van tweets, kunt snel het programma per dag of podium bekijken en alvast in de stemming komen met soundbites van je favoriete artiesten.

Een handige functie van de app is dat je acts als favoriet kunt markeren. Wanneer de artiest vervolgens begint met spelen, krijg je een melding op je smartphone. Zo hoef je niet constant het tijdschema in de gaten te houden.

Via het hamburgermenu, dat je opent met de knop linksboven, vind je de belangrijkse functies van de app: Nieuws, Artiesten, Tijdschema, Ontdek en Mijn Favorieten. Onmisbaar is Ontdek, aangezien je hier snel informatie vindt over eten, drinken en dingen die je op het festivalterrein kunt doen. Gekoppeld hieraan zit een interactieve kaart, die ook de campings toont en plekken waar je terecht kunt voor souvenirs.

Pinkpop 2015-app downloaden

De applicatie is gratis te downloaden in Google Play en vereist 12MB aan vrije opslagruimte. Daarnaast moet je Android-toestel minimaal over versie 4.0.3 beschikken.

Download Pinkpop 2015 in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu