De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Pixel Art Clock Widget: actuele tijd in pixels

Redactie
4 maart 2011, 20:18
1 min leestijd

In de Android Market is een vrij unieke klokwidget verschenen. De widget toont de actuele tijd in pixels. Mensen die fan zijn van pixel art zullen zeker blij zijn met deze digitale klok, want de kunstvorm wordt ten volste benut. Android-gebruikers kunnen de Pixel Art Clock Widget gratis downloaden. De widget neemt één bij vier blokjes in beslag. Vervolgens heb je de mogelijkheid om verschillende opties in te stellen, zoals AM of PM en de kleur van de cijfers. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de poppetjes en objecten rondom de klok aan of uit te zetten.

Ik moet toegeven dat Pixel Art Clock Widget één van de betere klokwidgets is. Toch mis ik een paar onderdelen. Ten eerste had ik graag iets meer dynamiek gezien. Stel, het is 10:46 en het gaat 10:47 worden, dan zou het leuk zijn als het getal zes op een pixelachtige manier in een zeven transformeert. Dit is helaas niet het geval.

Lees verder na de advertentie.

Probeer de widget eens uit, de applicatie is immers gratis te downloaden!

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-toestel? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu