De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

In dit spel moet je helemaal opnieuw beginnen als je dood gaat

Redactie
6 maart 2015, 17:46
2 min leestijd
In dit spel moet je helemaal opnieuw beginnen als je dood gaat

Pixel Heroes: Byte & Magic is een uitdagende roleplayinggame (rpg) die voor Android-smartphones en -tablets te downloaden is. En als je dood gaat, moet je helemaal opnieuw beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Het overgrote deel van de Android-games bestaat uit simpele spelletjes, maar hier en daar duiken er games op die echt veel bieden. Meestal zijn dit rpg’s, waar vaak veel werk in zit om een heel verhaal te bedenken en opties te bieden voor keuzes die je kunt maken en personages die je ontmoet.

Pixel Heroes: Byte & Magic is zo’n indrukwekkende rpg, die leunt op 8-bit-graphics en volgens de oude regels van rpg’s je gewoon helemaal opnieuw laat beginnen als je dood gaat. En dat kan zomaar in de game gebeuren.

Over  Pixel Heroes: Byte & Magic

Pixel Heroes: Byte & Magic biedt 30 verschillende klassen aan die je kunt ontgrendelen naarmate je verder in de game komt, waardoor je persoonlijke skills kunt ontwikkelen. Je hebt de beschikking over een enorm arsenaal, bestaande uit bijvoorbeeld zwaarden, knotsen, schilden en kruisbogen. En mocht je van magie houden: je kunt ook vuurballen schieten als je een tovenaar bent.

pixelheroes1

Het spel biedt drie grote campagnes met dertien dungeons die je kunt ontdekken en eindbazen kunt verslaan. Het moment dat je dood gaat, moet je opnieuw beginnen. Er is wel een speciale sectie in de game waar je je overleden helden kunt bezoeken en statistieken over het gameverloop van deze helden kunt bekijken. Zo is het mogelijk om speelsessies met elkaar te vergelijken, en heeft  Pixel Heroes: Byte & Magic een hoge replay-waarde.

Pixel Heroes: Byte & Magic in beeld

Download de game

Pixel Heroes: Byte & Magic is voor een prijs van 6,99 euro in Google Play te downloaden.

Download Pixel Heroes: Byte & Magic in Google Play (6,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu