De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pixel Player is een simpele en krachtige muziekspeler voor Android

Redactie
23 december 2014, 17:21
1 min leestijd
Pixel Player is een simpele en krachtige muziekspeler voor Android

Pixel Player is een simpele en krachtige muziekspeler voor Android, die lokale muziekbestanden ondersteunt en gratis in Google Play te downloaden is.

Lees verder na de advertentie.

Hoewel streamingdiensten enorm populair zijn, gebruiken veel Android-gebruikers nog steeds muziekspelers om lokale muziekbestanden af te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld in de map ‘muziek’ op je telefoon allerlei albums plaatsen, die vervolgens automatisch door Pixel Player worden geïndexeerd en van een albumhoes worden voorzien.

Pixel Player: licht, simpel en snel

Pixel Player biedt het design van Android 5.0 Lollipop, waarbij de app met tabbladen werkt. Zo heb je bijvoorbeeld een tabblad voor albums, nummers en artiesten, waarbij je zelf de mogelijkheid hebt om de themakleur van Pixel Player in te stellen.

Daarnaast kun je via het notificatiecentrum en lockscreen de app bedienen, zijn er widgets aanwezig en is het mogelijk om nummers in een queue te slepen. Mocht je het geluid niet ideaal vinden: via de ingebouwde equalizer kun je de geluiden op jouw favoriete muzieksoort afstemmen.

De premiumversie, met alle functies, kost 0,99 euro. Hier vind je onder andere specifieke tabbladen voor folders en de mogelijkheid om tabbladen uit de app te verbergen.

Download Pixel Player

Pixel Player is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Pixel Player in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu