Pixel Player is een simpele en krachtige muziekspeler voor Android

Pixel Player is een simpele en krachtige muziekspeler voor Android, die lokale muziekbestanden ondersteunt en gratis in Google Play te downloaden is.

Hoewel streamingdiensten enorm populair zijn, gebruiken veel Android-gebruikers nog steeds muziekspelers om lokale muziekbestanden af te spelen. Zo kun je bijvoorbeeld in de map ‘muziek’ op je telefoon allerlei albums plaatsen, die vervolgens automatisch door Pixel Player worden geïndexeerd en van een albumhoes worden voorzien.

Pixel Player: licht, simpel en snel

Pixel Player biedt het design van Android 5.0 Lollipop, waarbij de app met tabbladen werkt. Zo heb je bijvoorbeeld een tabblad voor albums, nummers en artiesten, waarbij je zelf de mogelijkheid hebt om de themakleur van Pixel Player in te stellen.

Daarnaast kun je via het notificatiecentrum en lockscreen de app bedienen, zijn er widgets aanwezig en is het mogelijk om nummers in een queue te slepen. Mocht je het geluid niet ideaal vinden: via de ingebouwde equalizer kun je de geluiden op jouw favoriete muzieksoort afstemmen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De premiumversie, met alle functies, kost 0,99 euro. Hier vind je onder andere specifieke tabbladen voor folders en de mogelijkheid om tabbladen uit de app te verbergen.

Download Pixel Player

Pixel Player is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download Pixel Player in Google Play (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.