Pix‘n Love Rush: retro gamen op je Android-toestel

Redactie
7 mei 2012, 13:04
1 min leestijd
Pix‘n Love Rush: retro gamen op je Android-toestel
Pix`n Love Rush

De op Android uitgebrachte Pix`n Love Rush is binnen enkele dagen al een groot succes in de Google Play Store. De game wordt geprezen om zijn verslavende speelstijl en het retro-uiterlijk doet denken aan de hoogtijdagen van de Game Boy. Het doel is simpel: verzamel zo snel mogelijk alle plusjes, vermijd vijanden en minnetjes en haal een zo hoog mogelijke score.

Als je score hoog genoeg is, krijgt de game een nieuw retro-uiterlijk. Mocht je tegen een vijand aanlopen of minnetjes pakken, worden je punten verminderd en kun je terugvallen naar een vorig retro-uiterlijk. Naast rennen en springen kan het monstertje dat je bestuurt ook pixels naar boven afvuren. Als deze pixels geen vijand raken, komen ze weer terug naar beneden en kunnen ze op je vallen. Een leuke manier om de uitdaging nog iets te vergroten.

Lees verder na de advertentie.

In de levels die je speelt wordt constant tussen speelstijlen gewisseld. Soms moet je op verschillende manieren plusjes verzamelen, een puzzel oplossen, zo snel mogelijk een parcours afleggen of vijanden afschieten in Space Invaders-stijl. Deze hysterische manier van spelen is één van de redenen dat Pix`n Love Rush al zo’n groot succes op de iPhone, iPod touch en iPad is.

Download: Pix’n Love Rush (€ 1,49)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu