Places I’ve Pooped: houd je poepgeschiedenis bij met Android-app

Redactie
14 januari 2014, 20:21
2 min leestijd
Places I’ve Pooped: houd je poepgeschiedenis bij met Android-app
Places I've Pooped

Eindelijk. De app waarvan je nog niet wist dat je ‘m nodig had, is te downloaden in Google Play. Places I’ve Pooped geeft je de mogelijkheid om alle locaties op te slaan waar je hebt gepoept, gescheten of een grote boodschap hebt gedaan. En hoe vreemd dat ook klinkt: inmiddels hebben al tienduizenden Android-gebruikers de app gedownload.

“Places I’ve Pooped moet een volledig document vormen van de plaatsen waar je hebt gepoept”, aldus de ontwikkelaar. De apps is de afgelopen tijd verschillende keren van deen update voorzien, waaronder de optie om een foto bij de locatie op te slaan. Zo vergeet je nooit meer hoe een locatie eruit zag.

Lees verder na de advertentie.

Places I’ve Pooped: screenshots

Als je de app opstart, kun je direct op de knop ‘Bombs Away’ drukken om de locatie aan de app toe te voegen. De locatie wordt middels gps bepaald, maar het is ook mogelijk om handmatig een locatie aan Places I’ve Pooped toe te voegen. Het is vervolgens mogelijk om de locatie een naam te geven en deze in een lijst op te slaan, waardoor je een overzicht krijgt van alle locaties waar je ooit een grote boodschap hebt gedaan.

Sinds een recente update voor de app is het mogelijk om een foto aan een locatie toe te voegen. De foto’s hebben verder niet echt een functie, maar kunnen een geinige toevoeging worden als je van elke locatie waar je op de wc hebt gezeten een foto maakt. Overal zijn namelijk liefhebbers voor, zo ook voor Places I’ve Pooped.

Places I’ve Pooped is gratis in Google Play te downloaden en werkt alleen met apparaten met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger. De ontwikkelaar heeft overigens een soortgelijk app uitgebracht: Places I’ve Had Sex. Je snapt verder de bedoeling van de app wel.

Download: Places I’ve Pooped (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu