Megapopulaire Plants vs Zombies 2 Android-game nu écht beschikbaar

Redactie
24 oktober 2013, 9:33
2 min leestijd
Megapopulaire Plants vs Zombies 2 Android-game nu écht beschikbaar
Plants-vs-Zombies-2-arrives-on-Android

De megapopulaire game Plants vs Zombies 2 is eindelijk nu écht voor Android te downloaden. De populaire strategiegame is al geruime tijd voor iOS beschikbaar, maar wil nu ook de hitlijsten in Google Play gaan overnemen. Eerder lanceerde de app in Google Play, maar was deze nog niet in Europa en daarmee ook Nederland te downloaden.

In de game moet de speler golven van zombies weten door offensieve en defensieve plantente te plaatsen. Met dit concept lijkt Plants vs Zombies 2 enorm veel op een tower-defense-game, en in veel opzichten klopt die vergelijking ook.

In totaal werd Plants vs Zombies al tientallen miljoenen keren gedownload en is de game megapopulair onder een hele grote groep gamers. Plants vs Zombies geniet zelfs het aanzien van één van de beste mobiele games die je kunt downloaden. De game is in tegenstelling tot zijn voorganger geheel gratis te spelen. Ontwikkelaar Popcap en uitgever EA willen verdienen aan in-app aankopen, een methode die door apps als Candy Crush Saga en Clash of Clans

Lees verder na de advertentie.

Plants vs Zombies 2 Android: de basics

pvz2

Het doel van Plants vs Zombies 2 blijft hetzelfde: zombies met planten verslaan. Ja, dat lees je goed. De planten bekogelen zombies met zaadjes, peulen en zelfs bloemkolen en elke plant heeft een eigen specialisme. Zo kun je heel tactisch je planten neerzetten om de hordes zombies te weren en een level verder te komen. Maar pas op: ook de zombies worden slimmer en gaan de omgeving beter gebruiken om jou te verslaan. Denk bijvoorbeeld aan een zombie die aan een liaan jouw kant op slingert en zo moeilijker te raken is.

Plants vs Zombies 2 Android-game downloaden

De Plants vs Zombies 2 Android-app is vanaf donderdag voor iedereen gratis te downloaden in Google Play.

Download: Plants vs Zombies 2 (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu