De Samsung S21 nu met gratis Galaxy Buds Live en tot €313 korting!

Plants vs Zombies en Peggle komen begin 2011 naar Android

Redactie
5 november 2010, 14:27
1 min leestijd
Plants vs Zombies en Peggle komen begin 2011 naar Android
peggle

Twee populaire spellen van PopCap – Plants vs Zombies en Peggle – verschijnen begin 2011 in de Android Market. Dit bevestigt Sameer Baroova van PopCap Games in een gesprek met Pocket Gamer. Sommige Android-gebruikers waren verontwaardigd over het feit dat PopCap het spel Bejeweled Live uitbracht voor Windows Phone 7, terwijl er nog geen PopCap-spellen in de Android Market staan. Met de nieuwe aankondiging laat Baroova weten dat het bedrijf Android-gebruikers niet in de kou laat staan.

De twee spellen verschijnen pas volgend jaar, omdat de ontwikkelaars rekening moeten houden met de verschillende resoluties van Android-telefoons en tablets. Desondanks zijn Plants vs Zombies en Peggle het wachten waard!

Lees verder na de advertentie.

In Peggle schiet je met een kanon een bal naar beneden. Deze bal valt naar onderen en raakt tijdens de val verschillende blokjes en bolletjes aan. Probeer alle blokjes en bolletjes te vernietigen en je wint de ronde. Je kunt overigens ook nog bonuspunten verdienen en er zijn power-ups beschikbaar.

In Plants vs Zombies verslaan planten een gestage stroom vijanden die op je huisje af komt. De zombies hebben verschillende aanvallen en gedragen zich iedere keer weer anders. Gebruik diverse wapens om je huis te beschermen en vernietig alle engerds.

Bron: Pocket Gamer

Categorie: Games

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's