Plants vs Zombies en Peggle nu beschikbaar in de Android Market

Redactie
14 december 2011, 18:48
2 min leestijd
Plants vs Zombies en Peggle nu beschikbaar in de Android Market
Plants vs Zombies en Peggle nu beschikbaar in de Android Market

Electronic Arts heeft de games Plants vs Zombies en Peggle in de Android Market gezet. Beide spellen waren al een tijdje uit voor Android maar waren alleen in de Amazon App Store te downloaden. De spellen zijn gemaakt door PopCap, de ontwikkelaar die in juli van dit jaar is overgenomen door EA. Plants vs Zombies is een grote hit op iOS en ook Peggle wordt goed ontvangen. Beide games zijn voor 2,39 euro te koop in de Android Market.

Plants vs Zombies is een tower defense-game waarbij je ervoor moet zorgen dat je zombies je tuin niet overnemen. Door planten te plaatsen zorg je ervoor dat de zombies wegblijven. Door de loop van het spel verzamel je steeds meer planten die je steeds op een andere manier moet inzetten om de zombies te bestrijden. In de eerste negen dagen dat de game beschikbaar was voor iOS werd deze meer dan 300.000 keer verkocht.

Lees verder na de advertentie.

Peggle is een spel waarbij met een kanon ballen naar beneden wordt geschoten waarbij het de bedoeling dat je alle oranje obstakels weet te raken. De richting van het kanon kun je veranderen waarbij het de bedoeling is dat je deze zo tactisch mogelijk inzet. Vervolgens vuur je het kanon af. Je begint met alle oranje obstakels weg te spelen en daar komen later in de game ook groene en paarse obstakels bij. Het spel lijkt eenvoudig van opzet maar omdat je diverse power-ups kunt verzamelen en de obstakels steeds moeilijker worden is het een verslavend spel.

Hoewel de twee games op de meeste Android-apparaten te spelen zijn, worden tablets niet ondersteund. Sommige moderne telefoons worden ook niet ondersteund, iets wat (om een onbegrijpelijke reden) gebruikelijk is bij apps van EA. Plants vs Zombies en Peggle worden allebei voor 2,39 euro aangeboden in de Android Market.

Downloaden via Android Market: Plants vs. Zombies (€2,39)

Downloaden via Android Market: Peggle (€2,39)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu