Plants War van Gamevil: gevecht tussen planten- en dierenrijk

Redactie
3 juni 2012, 11:01
1 min leestijd
Plants War van Gamevil: gevecht tussen planten- en dierenrijk
plants wars

Plants Wars klinkt misschien als de zoveelste kloon van Plants vs Zombies, maar toch heeft deze nieuwe game van Gamevil wel iets meer te bieden. Het combineert real-time strategie met roleplaying. Plants Wars speelt zich af op aarde, waar geen mensen meer wonen maar alleen nog de dieren en planten zijn overgebleven. Niet dat het een vredig bestaan is, want de planten beschuldigen de dieren ervan dat ze het laatst overgebleven natuurgebied Dryad Forest aan het uitbuiten zijn. Dat leidt tot intense gevechten.

Je kiest een held, die je in een later stadium kunt vervangen door een nog sterkere en betere held. Hiervoor moet je wel het geld hebben, dat in deze game in twee varianten voorhanden is: goud en bladeren. Goud kun je kopen met echt geld via in-app aankopen, zodat Gamevil er ook nog iets aan verdient. De game zelf is overigens gratis.

Lees verder na de advertentie.

plants wars android

Het leger van planten moet proberen om met magische krachten uit het meer van Naiad de dieren te stoppen. Er zijn helpers voorhanden die de held kunnen bijstaan in de strijd. Met toverdranken, power-ups en andere middelen moet je proberen om de dieren te verslaan. Er zitten 40 levels in, die met eenvoudige bediening gespeeld kunnen worden. Onderweg kun je beloningen vrijspelen en achievements verdienen.

Downloaden: Plants War (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu