De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Radio gebaseerd op jouw afspeellijsten? Het kan met de laatste Play Music update

Redactie
7 maart 2014, 12:20
1 min leestijd
Radio gebaseerd op jouw afspeellijsten? Het kan met de laatste Play Music update
Play Music update

Nadat Google Play eerder gebruikers offline naar radio liet luisteren, heeft Google opnieuw zijn Android-app van een update voorzien. Door de laatste Play Music update kunnen gebruikers op basis van hun eigen afspeellijsten een radiozender “creëren” waarmee zij nieuwe muziek kunnen ontdekken. Deze radiozender is vervolgens ook offline te beluisteren, zoals de vorige update aangeeft. Handig voor degenen die hun afspeellijsten even zat zijn en wel eens wat nieuws willen proberen.

De feature is eveneens beschikbaar in Spotify, waar velen ook gebruik van maken om op die manier nieuwe muziek te ontdekken.

Lees verder na de advertentie.

Google Play Music: wat is het?

google play music screenshot 3

Google Play Music laat je met een All Access-abonnement onbeperkt muziek streamen en maximaal 20.000 nummers van je eigen collectie uploaden naar de servers van Google. Op deze manier kun je overal ter wereld naar je favoriete nummers luisteren.

De dienst biedt op dit moment al meer dan 20 miljoen nummers, die met het onbeperkte All Access-abonnement allemaal zijn te beluisteren en eventueel zijn aan te schaffen.

De All Access-dienst van Google Play Music is een maand gratis uit te proberen. Daarna kost de dienst je 8,99 euro per maand.

Eerder nodigde Google allerlei Amerikaanse Play Music-abonnees uit om een Google Glass aan te schaffen.

Download: Google Play Music (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu