Overzicht: Android-games in de aanbieding voor Black Friday
Thomas Haenen

Ook als je al genoeg gadgets in je leven hebt, valt er nog best wat te besparen met Black Friday. Veel populaire Android-games zijn deze week namelijk extra voordelig in de Play Store.

Dit zijn de beste Google Play Store Black Friday-aanbiedingen

Met de feestdagen in aantocht kan het helemaal geen kwaad om wat nieuwe Android-games op je smartphone te zetten. Als je bijvoorbeeld wat afleiding zoekt tijdens het ellenlange familiediner, of omdat het te koud is om buiten actief te blijven. Gelukkig komen ontwikkelaars je deze week tegemoet met talloze aanbiedingen op populaire Android-games.

Speciaal voor Black Friday zijn er namelijk fikse kortingen op topgames als Reigns, Monument Valley en Professor Layton. Hoewel Black Friday eigenlijk pas aanstaande vrijdag is, gooien veel makers hun games nu al in de aanbieding. Je moet er wel snel bij zijn, want na dit weekend betaal je weer het volle bedrag.

Monument Valley 2 Android review

Er zijn duizenden Android-games en -apps in de uitverkoop, maar dit zijn enkele van onze favoriete Black Friday-aanbiedingen in de Play Store:

beste android-games oktober 2018

Ook met gratis games valt er nog veel te besparen op Black Friday. Bij veel van deze spellen krijg je namelijk korting op in-app aankopen. Daardoor koop je extra gouden muntjes, bijzondere items of reclamevrije versies van games voor een veel lager bedrag. Hieronder vind je enkele apps waarbij je korting krijgt op in-app aankopen; voor exacte aanbiedingen moet je het spel zelf even opstarten.

Heb je zelf nog een goede deal ontdekt in de Play Store? Een uitstekende Android-app of -game die niet mag ontbreken in deze lijst? Laat het ons weten in de reacties, dan voegen we ze toe aan dit artikel! Wil je altijd op de hoogte blijven van toffe apps en gratis games, download dan ook onze Android Planet-app.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.