Playlist-verwijderaar voor Android wist alle afspeellijsten
Redactie

playlist verwijderaarPlaylist-verwijderaar 1.0 is een app die vanochtend in de Android Market verscheen en één simpele taak heeft: het wissen van de afspeellijsten die je in de loop van de tijd hebt gemaakt. Het is een app die niet iedereen meteen zal aanspreken, maar ben je gewend om veel afspeellijsten te maken die je steeds handmatig weer moet weghalen, dan is een druk op de knop bij Playlist-verwijderaar voldoende om in één keer alle eerder gemaakte afspeellijsten weg te gooien.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De app ondersteunt meerdere mediaspelers voor Android en bestaat in feite uit één knop. Na afloop van het proces verschijnt er een melding hoeveel afspeelijsten er in totaal zijn weggegooid. Dezelfde ontwikkelaar Apps Domain heeft nog meer Nederlandse apps in de Android Market staan, zoals Accu-meter, Politie-scanner en De Krant.

Downloaden via Android-browser: Playlist-verwijderaar (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.