PlayStation 4 Android app downloaden vanaf nu mogelijk

Gijs Ettes
13 november 2013, 10:38
1 min leestijd
PlayStation 4 Android app downloaden vanaf nu mogelijk
PlayStation 4 Android app downloaden

Wie de nieuwste spelcomputer van Sony heeft gereserveerd, kan nu de PlayStation 4 Android app downloaden en alvast bekijken welke functies de applicatie allemaal bevat. De PlayStation App, zoals deze officieel heet, stelt je onder andere in staat onderweg diverse soorten content zoals games aan te schaffen, waarna deze automatisch worden gedownload naar een gekoppelde PS4, PS3 of PlayStation Vita.

De PS4 verschijnt over iets meer dan twee weken, namelijk op 29 november, in Nederland en België. Amerikaanse gamers kunnen vanaf aanstaande vrijdag al aan de slag met de nieuwe spelcomputer van Sony.

Lees verder na de advertentie.

PlayStation 4 Android app downloaden

De PlayStation 4 Android app downloaden is een must voor wie regelmatig online gaat gamen met Sony’s nieuwe console. De app kent veel functionaliteit met betrekking (social) gaming, maar kan ook fungeren als tweede informatiescherm voor de PS4 en virtueel toetsenbord.

Het is mogelijk trophy`s te vergelijken met andere gebruikers, berichten uit te wisselen, profielen te bekijken en filteren en meldingen te krijgen over games en uitnodigingen. Een van de handigste functies is echter het onderweg pushen van games naar de console, zodat deze klaarstaan om de spelen zodra je thuis arriveert.

Download: PlayStation App (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu