PlayStation Messages laat je chatten met je gamevrienden

Erwin Vogelaar
8 december 2015, 14:17
1 min leestijd
PlayStation Messages laat je chatten met je gamevrienden

PlayStation heeft een losse Messages-app gelanceerd om vrienden op het PlayStation Network berichtjes te sturen.

Lees verder na de advertentie.

PlayStation Messages

Spelcomputermaker PlayStation heeft PlayStation Messages gelanceerd voor Android. De app is een manier om je vrienden op het PlayStation Network berichtjes te sturen. Voorheen was dit al mogelijk in de losse PlayStation-app, maar dat kan nu niet meer.

In de app kun je zien welke vrienden online zijn en wat ze spelen. In de lijst zie je zowel de nicknames van je vrienden als de volledige namen mocht je deze aangevraagd hebben via PSN. Je kunt de vrienden tekstberichtjes en opgenomen stemberichtjes sturen. Dit kan tevens in groepsberichten met tot honderd deelnemers.

Het leukste onderdeel van de app zijn de stickers, waarvoor PlayStation duidelijk heeft afgekeken bij Telegram. Bij het chatten kun je stickerpakketten downloaden van specifieke games, zoals het mooie Journey, The Last of Us of LittleBigPlanet. Berichtgroepen die je vaag gebruikt kun je toevoegen aan een favorietenlijst.

PlayStation Messages downloaden

PlayStation Messages is gratis via onderstaande link te downloaden. De app vraagt om 12MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger.

Download PlayStation Messages in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu