Plug In Launcher: er gebeurt iets als je een kabel aansluit

Redactie
7 maart 2011, 11:04
1 min leestijd

Wanneer ik de plug van een hoofdtelefoon in mijn telefoon stop, dan wil ik in negen van de tien gevallen naar mijn muziekcollectie luisteren. Op dit moment gaat het als volgt: ik stop de plug in de telefoon, ik klik op de muziekapplicatie en ik kan naar muziek luisteren. Maar het kan nog sneller! Met Plug In Launcher bepaal jij wat er gebeurt als je een kabel aansluit aan je telefoon. Hoofdtelefoon aangesloten? Dan start automatisch een muziekapplicatie, zoals Spotify of Pandora. Ook kun je applicatie starten wanneer je de USB-kabel aansluit. Waarschijnlijk laad jij je telefoon ‘s nachts op, dus het zou ideaal zijn als na het aansluiten van de USB-kabel de wekker of nachtklok automatisch wordt geladen.

Gebruikers die het storend vinden dat de applicatie zelfstandig applicaties opstart hoeven zich geen zorgen te maken. Plug In Launcher vraagt namelijk eerst een bevestiging voor een applicatie wordt opgestart. Deze bevestiging kan overigens uitgeschakeld worden.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn een paar nadelen. De applicatie gebruikt 6 MB werkgeheugen en moet opnieuw ingesteld worden na een resetpoging. Positief is dat de applicatie gratis te downloaden is en dat Plug In Launcher zorgt voor nog snellere toegang tot populaire apps.

Direct installeren? Ga naar de webversie van de Android Market en klik op ‘Install’. De applicatie wordt dan automatisch op jouw toestel geïnstalleerd. Surf je in de mobiele browser op je Android-toestel? Klik dan hier om de applicatie rechtstreeks te installeren.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu