De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Later lezen-app Pocket raadt voortaan artikelen aan

Wouter Nijsen
27 augustus 2015, 14:58
1 min leestijd
Later lezen-app Pocket raadt voortaan artikelen aan

De populaire later lezen-app Pocket heeft een grote update gekregen. De app geeft nu aanbevelingen van artikelen die jij mogelijk interessant vindt om te lezen.

Lees verder na de advertentie.

Aanbevelingen in Pocket

De nieuwe functie heet `Aanbevelingen` en wordt toegevoegd in versie 6.0 van Pocket. In de Android-app vind je nu  een nieuw tabblad `Aanbevolen`, en staan  onder `Mijn lijst` de artikelen die je zelf hebt opgeslagen. Deze simpele indeling zorgt ervoor dat je te allen tijde weet waar je specifieke teksten kunt vinden.

Pocket raadt verhalen aan op basis van de artikelen die je zelf opslaat. Lees je bijvoorbeeld graag over Android, games en voetbal, dan geeft de app suggesties van artikelen die gaan over deze onderwerpen. Hiermee probeert Pocket te voorkomen dat je lezenswaardige artikelen mist en relevante  teksten over het hoofd ziet. Zie je artikelen voorbijkomen die je niet zo interessant vindt, dan kun je ze met het kruisje rechtsonder verbergen.

Het nadeel is wel dat de aanbevelingen momenteel alleen beschikbaar zijn in het Engels. Hierdoor krijg je alleen artikelen uit het buitenland voorgeschoteld, maar Pocket belooft hier spoedig wat aan te doen. Wel is het handig dat de nieuwe optie ook is toegevoegd aan de web-app van Pocket. Dat is fijn wanneer je de later lezen-app graag op meerdere apparaten gebruikt.

Download Pocket 6.0 voor Android

De nieuwste versie van Pocket is nu beschikbaar in Google Play en te downloaden via onderstaande link. Voor de installatie heb je 11MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0.3 of hoger nodig.

Download Pocket in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu