Met Pocket Casts 6.0 deel je makkelijker je podcasts

Erwin Vogelaar
28 oktober 2016, 19:55
2 min leestijd
Met Pocket Casts 6.0 deel je makkelijker je podcasts

Onze favoriete podcast-app Pocket Casts heeft een nieuwe update gekregen. Pocket Casts 6.0 voegt deze keer weer een aantal handige functies toe, zoals een makkelijk te delen podcastlijst.

Lees verder na de advertentie.

Pocket Casts 6.0

Er zijn een hoop podcast-apps te verkrijgen in de Play Store, maar wij komen telkens weer terug bij het fijne Pocket Casts. De app heeft nu een update gekregen naar Pocket Casts 6.0 met een stapeltje nieuwe features. Onder andere speciaal voor gebruikers van Android 7.0 (Nougat). Pocket Casts werkt nu namelijk ook met de splitscreen-modus van Nougat en heeft icon-shortcuts. Houd je het icoontje even ingedrukt, dan kun je direct naar de playlist, de volgende podcast of je podcast-overzicht in de app. Ook kun je direct naar de zoekfunctie gestuurd worden om een podcast toe te voegen. Dit is handig als je een podcasttitel aan het onthouden bent en je deze zo snel mogelijk wil toevoegen.

Pocket Casts 6.0

Ook is het voor alle Android-gebruikers nu mogelijk om een lijst van je podcasts te delen met andere mensen. In je podcastoverzicht staat nu namelijk een deelknop. Druk je hier op, dan kom je in een nieuw scherm terecht. Hier kun je jouw playlist samenstellen door podcasts te kiezen. Ontvangers van de lijst zien overzichtelijk al deze podcasts op een webpagina.

Ook kun je nu audio-effecten gebruiken als je streamt. Dit betekent dat je de audio van de podcast sneller kan laten lopen en dat je stiltes kunt verwijderen. Voorheen was dit enkel mogelijk na het downloaden van een podcast. Daarnaast zijn er nog wat bugs verholpen, onder andere met het gebruik van een Chromecast.

Pocket Casts downloaden

Je kunt de nieuwste versie van Pocket Casts downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app kost 2,99 euro. Voor het gebruik van de app heb je minimaal Android 4.4 nodig.

Download Pocket Casts in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu