De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pocket voegt Twitter-functies toe aan app

Erwin Vogelaar
6 mei 2016, 19:07
2 min leestijd
Pocket voegt Twitter-functies toe aan app

Met de nieuwste update voor Pocket worden er enkele handige  functies toegevoegd. Zo kun je gedeelde links liken en opnieuw delen met je eigen vrienden.

Lees verder na de advertentie.

Pocket like en repost

Met Pocket kun je interessante links bewaren en later teruglezen. Een tijdje geleden heeft de app de mogelijkheid gekregen om vrienden en andere interessante mensen te volgen, zodat je kunt zien wat zij aanraden. Hierdoor verandert de app in een sociaal netwerk voor interessante links. Het is een fijne manier om artikelen te bekijken die in je kring aangeraden worden. Tot nu kon je echter niet laten zien dat je de links waardeert, maar daar komt dus verandering in.

pocket like

Pocket voegt de mogelijkheid toe om gedeelde items te liken of opnieuw te delen. Deze ‘like’ en ‘repost’ lijkt natuurlijk erg op de ‘like’ en ‘retweet’ op Twitter. Het gaat hier tevens om een rood hartje om aan te geven dat een link leuk of interessant is en twee pijltjes voor het opnieuw delen. Met een ‘like’ geef je aan dat de link leuk is en met ‘repost’ deel je de link met je eigen vrienden. Je kunt er vervolgens ook een kort berichtje bij plaatsen.

Vrienden kun je in Pocket vinden door ze handmatig toe te voegen, of te kijken welke mensen die je volgt op Twitter en Facebook Pocket gebruiken. Vervolgens worden de links van de mensen die je volgt in jouw feed geplaatst. Het like-hartje en de repost-pijltjes staan onder elke link. Als iemand anders je gedeelde links liket of opnieuw deelt, krijg je daar een melding van in de notificaties-tab of via een pushnotificatie.

Pocket downloaden

Je kunt Pocket gratis downloaden in Google Play  via onderstaande link. Niet iedereen is even blij met de update, want in de app-winkel  mopperen de eersten al dat de app zijn focus verliest.

Download Pocket in Google Play (gratis)

Bron: Pocket
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu