Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Pocket Planes: populaire vliegsimulatie-game nu beschikbaar in Google Play Store

Redactie
24 september 2012, 14:49
1 min leestijd
Pocket Planes: populaire vliegsimulatie-game nu beschikbaar in Google Play Store
Pocket Planes

Pocket Planes, het uitermate verslavende spelletje van de iPhone, is nu ook beschikbaar voor Android. De game is gemaakt door de ontwikkelaars van het eveneens hele leuke Tiny Tower en draait om het organiseren van je eigen vliegtuigen en luchthavens. In Pocket Planes kun je naar 250 verschillende steden vliegen en krijg je betaald naarmate je meer mensen of cargo vervoert.

De game beschikt over meer dan 60 verschillende vliegtuigen en je kunt compleet verschillende vliegtuigen en luchthavens vrijspelen: van een kleine propellorvliegtuigje of een grote jumo jet tot een éénbaansvliegveld of een grote stad met een luchthaven. Pocket Planes biedt je ook de optie om je vliegtuigen aan te passen met een likje verf of een nieuw pilotenuniform. De ontwikkelaar Mobage probeert ook het sociale element in Pocket Planes te stimuleren door je te laten ruilen met vrienden of tegen mensen over de hele wereld te spelen. Via een speciaal scorebord kun je zien hoeveel punten jij ten opzichte van je vrienden en alle Pocket Planes-spelers hebt behaalt.

Lees verder na de advertentie.

Het gave aan Pocket Planes is dat je constant aan het afwegen bent wat de meest gunstige uitkomst van een vlucht is. Sommige vluchten kunnen meer mensen meenemen (en leveren dus meer geld op), maar duren ook langer waardoor de prijs weer gerelativeerd kan worden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om onderdelen aan te schaffen voor je vliegentuigen, luchthavens uit te breiden en reclame voor je eigen vluchten te maken. De game mag dan soms ietwat gemakkelijk en kinderlijk ogen, de diepte van Pocket Planes zit hem in de spelervaring.

Pocket Planes is gratis in de Google Play Store te downloaden.

Download: Pocket Planes (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu