De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Pocket Plays: Twitch voor Android, maar dan mooier

Thomas Haenen
3 februari 2017, 16:55
2 min leestijd
Pocket Plays: Twitch voor Android, maar dan mooier

Twitch is één van de populairste sites voor het streamen van games. Pocket Plays verpakt de vele streams op Twitch in een aantrekkelijker jasje, inclusief extra features.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Pocket Plays

Speel je regelmatig games, dan is de kans groot dat je wel eens via Twitch gehoord hebt. Via deze site kun je miljoenen streamers hun ding zien doen. Check bijvoorbeeld een Let’s Play van Zelda of de nieuwe Fire Emblem-game, of bekijk een League of Legends-kampioenschap. Zelf streamen kan ook, maar het is natuurlijk leuker om gewoon te kijken.

Daarvoor heeft Twitch een officiele app, maar die is helaas verre van ideaal. Je krijgt regelmatig reclames voor je neus, de navigatie is niet al te elegant en de notificaties werken niet altijd naar behoren. Daarom is er nu Pocket Plays for Twitch, een app die je de streams van Twitch biedt verpakt in een aantrekkelijkere app.

Pocket Plays heeft verschillende features die je niet terug kunt vinden in de officiele Twitch-app. Zo is er een speciale nachtmodus die het beeld net wat minder fel maakt ‘s nachts. Je kunt een sleep timer instellen, als je nog even een stream wil kijken voor het slapen gaan. Dan kies je er bijvoorbeeld voor om de app automatisch te laten sluiten na tien minuten. Zijn je favoriete streamers vooral ‘s nachts bezig, maar heb je geen behoefte aan notificaties terwijl je slaapt? Deze app zorgt ervoor dat je alleen ‘s ochtends lastig gevallen wordt.

Bovendien heeft de app een design dat een stuk meer in lijn is met Googles Material Design. Overal vind je frisse kleuren, duidelijke vlakken en overzichtelijke menu’s. Ben je niet helemaal tevreden met hoe Pocket Plays eruit ziet? Dan kun je met verschillende thema’s het design aanpassen.

Pocket Plays downloaden

Je kunt Pocket Plays gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Bijkomend voordeel: in tegenstelling tot de gewone Twitch-app zul je helemaal geen reclame voorbij zien komen in deze app. De app werkt op elk toestel met Android 4.1 of nieuwer.

Download Pocket Plays in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu