Later-lezen-app Pocket ondersteunt Nederlands én KitKats Immersive Mode

pocket updateDe later-lezen-dienst Pocket is van een hele fijne update voorzien waardoor de app voortaan Nederlands ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat de app de Nederlandse taal kan tonen, waarbij bijvoorbeeld de instellingen geheel in het Nederlands worden getoond.

Een andere belangrijke toevoeging door de Pocket update is dat de Immersive Mode van Android 4.4 voortaan beschikbaar is. Deze modus wordt direct geactiveerd zodra je op een apparaat met KitKat naar beneden swipet, waardoor het gehele scherm door Pocket wordt ingenomen. Dit biedt meer ruimte voor de content op je scherm, want de notificatiebalk en optionele balk voor de touchscreen-knoppen verdwijnen in de Immerse Mode. Je kunt weer terug naar de normale schermmodus gaan door van boven naar onderen te swipen.

Pocket update: wat nog meer?

Naast deze twee nieuwe toevoegingen heeft Pocket met de laatste update ook enkele belangrijke interface-verbeteringen doorgevoerd. Na de Pocket update zijn zowel de layout als de typografie verbeterd, waardoor de grote hoofdafbeeldingen, foto’s en paragrafen naadloos in elkaar overgaan. Hierdoor lijkt de content binnen Pocket steeds meer op een soort tijdschrift-achtige interface. Daarnaast gaat Pocket automatisch de beste layout voor opgeslagen content kiezen.

Pocket is één van onze tien must-have Android-apps. De app, die vroeger Read It Later heette, verzamelt artikelen, video`s en foto`s die je op een later moment wilt bekijken. Je kunt dergelijke content via verschillende apparaten opslaan, zoals via een Chrome-plugin of je tablet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lees ook

Download

De Pocket update is inmiddels in Google Play te downloaden. De dienst is geheel gratis te gebruiken.

Download: Pocket (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.