De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Later-lezen-app Pocket ondersteunt Nederlands én KitKats Immersive Mode

Redactie
9 april 2014, 16:42
1 min leestijd
Later-lezen-app Pocket ondersteunt Nederlands én KitKats Immersive Mode
pocket update

De later-lezen-dienst Pocket is van een hele fijne update voorzien waardoor de app voortaan Nederlands ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat de app de Nederlandse taal kan tonen, waarbij bijvoorbeeld de instellingen geheel in het Nederlands worden getoond.

Een andere belangrijke toevoeging door de Pocket update is dat de Immersive Mode van Android 4.4 voortaan beschikbaar is. Deze modus wordt direct geactiveerd zodra je op een apparaat met KitKat naar beneden swipet, waardoor het gehele scherm door Pocket wordt ingenomen. Dit biedt meer ruimte voor de content op je scherm, want de notificatiebalk en optionele balk voor de touchscreen-knoppen verdwijnen in de Immerse Mode. Je kunt weer terug naar de normale schermmodus gaan door van boven naar onderen te swipen.

Lees verder na de advertentie.

Pocket update: wat nog meer?

Naast deze twee nieuwe toevoegingen heeft Pocket met de laatste update ook enkele belangrijke interface-verbeteringen doorgevoerd. Na de Pocket update zijn zowel de layout als de typografie verbeterd, waardoor de grote hoofdafbeeldingen, foto’s en paragrafen naadloos in elkaar overgaan. Hierdoor lijkt de content binnen Pocket steeds meer op een soort tijdschrift-achtige interface. Daarnaast gaat Pocket automatisch de beste layout voor opgeslagen content kiezen.

Pocket is één van onze tien must-have Android-apps. De app, die vroeger Read It Later heette, verzamelt artikelen, video`s en foto`s die je op een later moment wilt bekijken. Je kunt dergelijke content via verschillende apparaten opslaan, zoals via een Chrome-plugin of je tablet.

Lees ook

Download

De Pocket update is inmiddels in Google Play te downloaden. De dienst is geheel gratis te gebruiken.

Download: Pocket (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu