De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

PocketBreeze plaatst je agenda op je homescreen

Redactie
13 augustus 2011, 15:15
1 min leestijd
PocketBreeze plaatst je agenda op je homescreen
PocketBreeze plaatst je agenda op je homescreen

Hoewel de meeste Android-telefoons de mogelijkheid hebben om je agenda op je homescreen te plaatsen zijn de mogelijkheden vaak wat beperkt. Met PocketBreeze voor Android is je agenda direct te bewerken vanaf je homescreen. PocketBreeze is al jaren beschikbaar voor Windows Mobile en wordt vooral gebruikt door time management professionals. Nu is de krachtige applicatie dan eindelijk ook voor Android uitgebracht.

De widgets van PocketBreeze maken het niet alleen mogelijk om agenda-items te benaderen, ze zijn ook direct aan te passen. Er zijn ook speciale navigatieknoppen aan de widgets toegevoegd voor vluggere bediening. Naast het bewerken van agenda-items kun je ook direct nieuwe items ingeven. Naast je normale agenda kun je ook verjaardagen van je Facebook-vrienden laten weergeven.

Lees verder na de advertentie.

PocketBreeze biedt drie verschillende widgetgroottes: volledig (4×4), medium (4×3) en small (4×2). Als het thema van je niet aanstaat kun je dit wijzigen met Theme Center zodat je net die look kunt vinden die past bij de rest van je skin. Als je hier niet ziet wat je aanstaat, kun je ook zelf een een nieuw thema ontwerpen.

Voor 2,39 euro is PocketBreeze voor Android is te downloaden in de Android Market. Je hebt minimaal Android 1.6 nodig om de applicatie te kunnen draaien.

Downloaden via Android Market: PocketBreeze (€2,39)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu