PocketCloud ondersteunt Android 3.0
Redactie

PocketCloud is een bekende Remote Desktop-client, die gebruikt kan worden om op afstand bestanden, documenten en programma’s te openen op de computer op je werk of in de huiskamer. De Android-applicatie van PocketCloud ondersteunt vanaf vandaag Android 3.0, waardoor het mogelijk is om op je Honeycomb-tablet het scherm van je computer of laptop te zien. Dankzij API’s van 3.0 werkt PocketCloud nog sneller dan op een Android-telefoon. Daarnaast beschikken de meeste Honeycomb-tablets, zoals de Galaxy Tab 10.1 en de Motorola Xoom, over een multikernprocessor. Ook hierdoor wordt er een snelheidswinst geboekt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


“Deze applicatie werkt fantastisch op tablets en zorgt ervoor dat nog meer mensen hun computer links laten liggen”, aldus Daniel Barreto van de Wyse Mobile Cloud Business Unit.

Gebruikers met een Honeycomb-tablet kunnen PocketCloud gratis downloaden in de Android Market. De versie van 14,99 dollar heeft 128-bit encryptie, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat andere personen je computer op afstand hacken.

De eerste Honeycomb-tablets zijn in het buitenland al verkrijgbaar. In Nederland moeten we nog een paar weken wachten, alhoewel er al wel mensen zijn met een geïmporteerd Android-tablet.

Via: Androinica

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.