Pokemon Contact Photos: verander je contactpersonen in Pokémon

Redactie
21 oktober 2013, 14:47
1 min leestijd
Pokemon Contact Photos: verander je contactpersonen in Pokémon
Pokemon Contact Photos

Pokemon Contact Photos komt als geroepen: nu Pokémon X & Y net uit zijn, is de Pokémon-koorts bij jong en oud weer toegeslagen. En wat doe je als je deze Pokémon-koorts hebt? Juist: je contactpersonen in Pokémon veranderen.

Dat kan met Pokemon Contact Photos, die al je contactpersonen of specifiek geselecteerden van een Pokémon-foto voorziet. Fleurt de contactenlijst van je smartphone of tablet lekker op, en degenen zonder foto hebben er ook allemaal maar profijt van.

Lees verder na de advertentie.

Pokemon Contact Photos: hoe werkt het?

Nadat je Pokemon Contact Photos hebt geïnstalleerd, start je de app waar je de keuze hebt tussen random en custom. Dit betekent dat je contactpersonen willekeurig van een Pokémon-foto kunt voorzien, of dat je per contactpersoon de betreffende afbeelding wilt aangeven. Daarnaast heb je de keuze om je Pokémon-selectie te kiezen. Ben je oldskool Pokémon-liefhebber? Kies dan bijvoorbeeld alleen voor Red en Blue. In totaal zijn er vijf generaties van Pokémon en meer dan 800 afbeeldingen beschikbaar.

De app biedt ook een handige backup-functie waardoor foto’s van contactpersonen worden opgeslagen voordat deze door een Pokémon worden vervangen. Als je de app deïnstalleert, krijg je de keuze om de originele foto’s van de contacten te herstellen.

Download: Pokemon Contact Photos (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu