Speel nu de nieuwe Pokémon-game voor Android

Erwin Vogelaar
24 januari 2017, 20:53
2 min leestijd
Speel nu de nieuwe Pokémon-game voor Android

Klaar met Pokémon GO? Je kunt nu aan de slag met de volgende Pokémon-game voor Android. Pokémon Duel is een gratis te spelen bordspel met je favoriete figuurtjes.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon Duel

Of je nou zit te wachten op de tweede generatie Pokémon in Pokémon GO, of je helemaal klaar bent met die game. Je kunt nu de volgende titel van The Pokémon Company spelen. In Pokémon Duel speel je een bordspel met figuurtjes die lijken op de bekende beestjes.

Het idee is redelijk simpel. Er is een speelveld met aan beide kanten de Pokémon van de twee partijen. Je gebruikt zes Pokémon om een deck te vormen waarmee je speelt. Het doel van beide spelers is om een Pokémon aan de overkant te krijgen. Tevens moet je je best doen om de Pokémon van de tegenstander tegen te houden.

Uiteraard moet je daarbij rekening houden met de krachten en zwaktes van de beestjes om ze strategisch in te zetten. Je kunt elke keer weer een nieuwe tactiek gebruiken om je tegenstander te slim af proberen te zijn.

De game was al een tijdje uit in Japan, maar nu kunnen we er ook mee aan de slag in de Benelux. Groot onderdeel van de game is dat je tegen andere spelers kunt vechten, iets dat met Pokémon GO nog steeds niet mogelijk is. Uiteraard wil de game graag dat je in app-aankopen doet, zodat je Pokémon bijvoorbeeld sterker worden. Ook is een belangrijk onderdeel van de game dat je nieuwe Pokémon verzamelt.

Pokémon Duel downloaden

Pokémon Duel is gratis te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app moet je volgens de Play Store minimaal Android 4.1 draaien, maar de makers stellen zelf dat je minimaal Android 5.0 moet hebben om de game te kunnen spelen.

Download Pokémon Duel in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu