De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Pokémon GO 0.39.0-update vertelt je waar je Pokémon gevangen hebt

Thomas Haenen
23 september 2016, 11:55
2 min leestijd
Pokémon GO 0.39.0-update vertelt je waar je Pokémon gevangen hebt

Pokémon GO heeft vannacht een kleine update ontvangen die het spel bijwerkt naar versie 0.39.0. Daarmee wordt GO voorzien van ‘capture locations’ en extra functies voor de Pokémon GO Plus.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO 0.39.0 update

Niantic is begonnen met de uitrol van Pokémon GO 0.39.0, zo heeft de ontwikkelaar laten weten. De grootste nieuwe feature is de toevoeging van de ‘capture location’, of de vanglocatie. Op het infoscherm van elke Pokémon die je vangt kun je nu ook zien waar je het monster hebt gevangen. Zo vergeet je nooit die plek waar je Hitmonchan of Tentacool hebt gevangen.

De update wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold. Het kan dus enkele uren tot dagen duren voor de nieuwe functie beschikbaar is voor jouw versie van het spel. Via de Play Store kun je controleren of jij al over Pokémon GO 0.39.0, de laatste versie van de app, beschikt.

pokémon go plus review

Ook de functionaliteit van de Pokémon GO Plus wordt met de update uitgebreid. Je kunt de accessoire nu ook gebruiken om incense uit te gooien, waarmee meer Pokémon naar je omgeving worden getrokken. Vervolgens kun je de GO Plus weer gebruiken om ze allemaal te vangen.

De Pokémon GO Plus is sinds vorige week in Nederland verkrijgbaar. De wearable in de vorm van een Pokéball wordt via bluetooth met je smartphone verbonden. Op de GO Plus zit een lichtgevend knopje dat oplicht als er een Pokémon in de buurt zit, ook als je het spel niet open hebt staan Met een druk op de knop gooi je een Pokéball uit; een regenboog aan kleuren op de knop betekent dat je het beest gevangen hebt. Je zult het spel vervolgens wel moeten openen om te ontdekken wat je precies gevangen hebt. Check de Pokémon GO Plus review voor onze bespreking van de accessoire.

Pokémon GO downloaden

Je kunt Pokémon GO gratis downloaden in de Play Store via onderstaande link. Vervolgens ben je ook als het goed is ook direct voorzien van de laatste update. De app vereist Android 4.4 KitKat of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu