De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Hoe je met de nieuwe Pokémon GO-update slimmer kunt trainen

Thomas Haenen
23 augustus 2016, 11:55
2 min leestijd
Hoe je met de nieuwe Pokémon GO-update slimmer kunt trainen

Versie 0.35 van Pokémon GO rolt vanaf vandaag wereldwijd uit. De laatste update voegt onder andere een Appraisal-optie toe, waarmee je beter inzicht krijgt in wat je sterkste monsters zijn.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Appraisal

Na het installeren van de update is jouw versie van Pokémon GO voorzien van een Appraisal-functie. Bij het overzicht van je Pokémon krijg je nu een update over het potentieel van je monsters. Het spel vertelt je of jouw Pikachu, Lapras of Blastoise genoeg kracht in huis heeft om in de toekomst gymleiders te verslaan. Ook krijg je te horen of jouw Pokémon uitzonderlijk groot, klein, licht of zwaar zijn. Met Pokémon GO Appraisal kun je slimmer trainen doordat je direct weet welke monsters het krachtigst kunnen worden.

Pokémon GO Appraisal

Om de nieuwe functie te gebruiken, zul je minimaal level 5 moeten zijn. Het advies over je Pokémon wordt namelijk gegeven door één van de drie teamleiders in het spel en pas bij level 5 kies je het team waar je je bij aansluit. Het is voor het eerst dat de teamleiders van Team Mystic, Valor en Instinct in het spel te vinden zijn. Bij het advies vind je ook de portretten van Blanche, Candela en Spark.

Pokémon GO updates

In de changelog belooft Niantic ook nog hard te werken aan andere nieuwe features. De ontwikkelaar liet enkele weken geleden al weten dat Pokémon ruilen en tegen andere trainers vechten op de lijst met geplande functies staat. Wanneer die functies precies uitgerold worden is echter nog onbekend.

Tot slot zegt Niantic nog enkele kleine problemen met bots te hebben opgelost. Wat het bedrijf daar precies mee bedoelt is echter niet helemaal duidelijk. Vermoedelijk probeert het bedrijf software tegen te gaan waarmee valsgespeeld kan worden. Sommige spelers gebruiken die programma’s om alle Pokémon te vangen of om hun beesten krachtiger te maken.

Pokémon GO downloaden

De Pokémon GO update is nu beschikbaar in de Play Store. Het spel kan gratis gedownload worden via onderstaande link en werkt op elk toestel met Android 4.4 of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu