De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Dit zit er in elke Pokémon GO verrassingsbox

Erwin Vogelaar
26 december 2016, 9:08
2 min leestijd
Dit zit er in elke Pokémon GO verrassingsbox

De winkel van Pokémon GO biedt deze feestdagen verrassingsboxen aan, maar zijn ze wel de moeite waard? Dit zit er in elke Pokémon GO box.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO box

Naast de bonussen die je de komende weken in Pokémon GO krijgt, biedt Niantic ook enkele verrassingen aan in de shop. Neem je nu een kijkje in de winkel dan staat er een Special Box, Great Box en Ultra Box op je te wachten voor respectievelijk 250, 550 en 1500 muntjes. Behoorlijk wat geld voor iets waarvan je niet weet wat er in zit. Daarom verklappen we het alvast.

Pokémon GO box
  • In de rode Special Box voor 250 muntjes zitten 10 Great Balls en 2 Incubators.
  • In de blauwe Great Box voor 550 muntjes zitten 20 Great Balls, 2 Incense en 4 Incubators.
  • In de gele Ultra Box voor 1500 muntjes zitten 20 Great Balls, 25 Incense en 6 Incubators.

Ben je aan het twijfelen, omdat je het eigenlijk alleen voor de Incubators wil doen? Normaal kosten Incubators 150 muntjes. Als we de andere items negeren zijn de Incubators in de Special Box dus 125 muntjes per stuk, in de Great Box 137,5 muntjes per stuk en in de Ultra box 250 muntjes per stuk. Denk dus goed na of je het nodig hebt, voordat je een impulsaankoop doet.

Daarnaast lopen nu dus enkele bonussen voor Pokémon Go. Als je een zwiep geeft aan je eerste PokéStop van de dag, dan krijg je een gratis Incubator die je éénmaal kunt gebruiken. Dit is handig, omdat je nu meer kans hebt dat er zeldzame baby-Pokémon uit de eieren springen. In de eerste week van januari zal er een andere bonus lopen. Tijdens deze periode zullen de starters-Pokémon Charmander, Squirtle en Bulbasaur vaker opduiken in het wild, net als hun evoluties. Ook zullen Lure Modules week twee keer zo lang werken.

Pokémon GO downloaden

De nieuwste versie van Pokémon GO download je gratis in de Play Store via onderstaande link.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Bron: Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu