Met Pokémon GO medailles wordt zeldzame Pokémon vangen makkelijker

Thomas Haenen
6 oktober 2016, 11:55
1 min leestijd
Met Pokémon GO medailles wordt zeldzame Pokémon vangen makkelijker

De volgende Pokémon GO-update introduceert de Capture Bonus, zo heeft ontwikkelaar Niantic laten weten. Daarmee wordt je beloond voor het vaak vangen van dezelfde Pokémon.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Capture Bonus

De Pokémon GO Capture Bonus wordt uitgedeeld in de vorm van virtuele medailles, die je ontvangt als je veel monsters van hetzelfde type ontvangt. De feature wordt snel aan het spel toegevoegd, zo zegt Niantic in een blogpost.

Je krijgt de medailles als je meerdere Pokémon van hetzelfde type vangt. Vang bijvoorbeeld tien Poison-type Pokémon voor de ‘Punk Girl’-medaille, of 200 Fire-types voor de Kindler-badge. Er zijn medailles voor elk type Pokémon, met extra bonussen als je er honderden van hetzelfde type vangt. Zie je steeds dezelfde Pokémon in de buurt, dan heb je nu een nieuwe reden om ze toch maar te vangen.

Met deze medailles wordt het vervolgens makkelijker om zeldzame Pokémon van hetzelfde type te vangen. Als je bijvoorbeeld tweehonderd Pokémon van het vuurtype gevangen hebt, zul je een stuk vaker zeldzame monsters als Vulpix en Ponyta tegenkomen. Heeft een Pokémon meerdere types, zoals Pidgey (Normal en Flying), dan wordt de bonus gebaseerd op je gemiddelde score in deze twee types.

Een precieze releasedatum voor de volgende Pokémon GO-update wordt niet genoemd. De Capture Bonus wordt vermoedelijk binnen enkele weken uitgerold voor de game.

Pokémon GO voor Android downloaden

Pokémon GO downloaden kan gratis via onderstaande link naar de Play Store. Het spel werkt op elk toestel met Android 4.4 KitKat of nieuwer en vereist 76MB aan opslagruimte.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu