Pokémon GO-update introduceert bonus voor dagelijks spelen

Thomas Haenen
7 november 2016, 13:37
2 min leestijd
Pokémon GO-update introduceert bonus voor dagelijks spelen

De laatste Pokémon GO-update introduceert een bonus voor actieve spelers. Dagelijks kunnen zij gratis extra XP en items krijgen.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO dagelijkse beloning

Niantic, de ontwikkelaar van Pokémon GO, is vannacht begonnen met de uitrol van de nieuwste versie van het spel. Na het installeren van de update krijg je een dagelijkse beloning voor het spelen van het spel. Daarmee hoopt Niantic het aantal regelmatig terugkerende spelers hoog te houden.

Er zijn verschillende bonussen te verdienen. Per dag waarop je een Pokémon vangt krijg je 500 XP en 600 Stardust. Vang je zeven dagen op rij een Pokémon, dan krijg je zelfs een extra 2000 XP en 2400 Stadust. Spelers die dagelijks inchecken bij minstens een Pokéstop krijgen ook 500 XP, plus enkele andere items die de ontwikkelaar nog niet noemt. Zeven dagen op een rij een Pokéstop bezoeken levert je nog eens 2000 XP op, plus ‘een groter aantal additionele items’.

pokemon go dagelijkse beloning

De timer voor de dagelijkse bonus wordt iedere dag om middernacht lokale tijd gereset. Zorg dus dat je gedurende dag een paar minuutjes speelt om de extra bonussen binnen te halen. Pokémon GO lanceerde deze zomer en was al snel één van de populairste games voor smartphones ooit. Inmiddels is de hype wel een beetje weggezakt, maar nog altijd kent het spel miljoenen spelers over de hele wereld.

Niantic probeert met allerlei nieuwe initiatieven oude spelers weer terug te halen en de huidige spelers actief te houden. Zo vond er onlangs een Halloween-evenement in het spel plaats, waarbij Pokémon met het Ghost-type vaker voorbijkwamen in de wereld. Ook werden er extra items uitgedeeld aan actieve spelers. Volgens de ontwikkelaars werd er tijdens dat evenement meer omzet dan ooit tevoren binnengehaald.

Pokémon Go voor Android downloaden

Je kunt Pokémon GO downloaden in de Play Store via onderstaande link. De update met dagelijkse beloning wordt geleidelijk uitgerold, dus het kan enkele dagen duren voordat je aan de beurt bent. Het spel is gratis te spelen en werkt op vrijwel elke smartphone met Android 4.4 of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu