De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Eerste nieuwe Pokémon komen uit eieren, Pikachu krijgt kerstmuts

Erwin Vogelaar
12 december 2016, 19:47
2 min leestijd
Eerste nieuwe Pokémon komen uit eieren, Pikachu krijgt kerstmuts

Eindelijk is het zover: Pokémon GO Gen 2 monsters verschijnen in de game. Togepi, Pichu en andere nieuwe Pokémon zijn nu te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Gen 2

De introductie van de tweede generatie Pokémon is niet helemaal wat we er van hadden verwacht. We krijgen namelijk niet de volledige lading van honderd nieuwe Pokémon in één keer. Niantic introduceert nu eerst enkele baby monstertjes zoals Togepi en Pichu. Toch kun je deze beestjes niet zomaar buiten vinden. Je kunt ze op dit moment alleen verkrijgen door het uitbroeden van eieren. Daarnaast kun je nu wel Pikachu met een kerstmuts in het wild vinden.

De nieuwe Pokémon zijn onderdeel van ‘Gen 2’. Deze generatie werd oorspronkelijk geïntroduceerd in 1999, als onderdeel van Pokémon Gold en Silver voor de Game Boy. Hoewel de nieuwe monsters misschien niet zo memorabel waren als Pikachu en Bulbasaur, zitten er toch veel bekende namen tussen. Fans herkennen waarschijnlijk Sudowoodo, Togepi, Miltank en andere klassiekers.

Wanneer deze andere nieuwe Pokémon verschijnen en of we die wel gewoon in het wild zullen tegenkomen, is nog niet bekend. Waarschijnlijk is dit nog maar het begin van de kerstfestiviteiten van de game. Met de introductie van de nieuwe Pokémon en een kerst-Pikachu is er ook een nieuw laadscherm te zien bij het opstarten van de game. Op dit nieuwe vrolijke scherm zien we Pikachu, Snorlax, Clefairy en meer bezig om de kerstverlichting op te hangen. Maar op dit moment zit er dus maar één ding op: veel lopen en die eieren uitbroeden! Je kunt nu dus alvast preventief het komende kerstdiner eraf wandelen.

Pokémon GO downloaden

Je kunt Pokémon GO downloaden via onderstaande link naar de Play Store. Het spel is nog altijd gratis beschikbaar en werkt op elk toestel met Android 4.4 of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu