Vier de lente in Pokémon GO met meer gras-Pokémon

Thomas Haenen
5 mei 2017, 10:43
2 min leestijd
Vier de lente in Pokémon GO met meer gras-Pokémon

Ook in Pokémon GO wordt het warmere weer van dit weekend gevierd. Tijdens het Pokémon Go Grassweekend zijn groene monsters makkelijker te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Grassweekend

Ontwikkelaar Niantic kondigde vannacht het Pokémon GO Grassweekend aan, dat vanmiddag begint en doorloopt tot en met aanstaande maandag. Gedurende het hele weekend zul je vaker Pokémon van het grastype tegenkomen.

Als je dit weekend naar buiten trekt met je smartphone op zak, kom je dus vaker Oddish, Bellsprout, Bulbasaur, Skiploom, Sunkern en andere groene Pokémon tegen. Heb je nog altijd niet alle ruim tweehonderd monsters verzameld, dan is dit weekend wellicht dé kans om je collectie compleet te maken.

Pokémon GO grassweekend

Tijdens eerdere evenementen konden spelers gemakkelijker items en eieren verdienen. Voor zover bekend zijn er dit keer geen andere bonussen beschikbaar. Wel introduceerde Niantic recentelijk Pokémon GO promocodes, waarmee je extra items kan verdienen.

Pokémon GO evenementen

De ontwikkelaar maakte dit weekend bekend dat het openbare evenementen met Pokémon GO gaat organiseren, het eerste al dit weekend in North Carolina in de Verenigde Staten. Gedurende het evenement kunnen spelers langs een route lopen om unieke Pokémon en PokéStops te vinden. Er worden zelfs enkele straten afgezet, zodat grote groepen spelers veilig aan de slag kunnen.

Niantic werkt voor het evenement samen met de John S. en James L. Knight Foundation, een Amerikaans goed doel. Met het evenement hoopt de Foundation mensen bij elkaar te brengen en het gemeenschapsgevoel te promoten. Het zou voorlopig gaan om een eenmalig experiment, maar mocht het succesvol uitpakken, dan volgen er ongetwijfeld meer.

Pokémon Go voor Android downloaden

Je kunt Pokémon GO downloaden in de Play Store via onderstaande link. Het spel is gratis en werkt op elk toestel met Android 4.4 KitKat of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bronnen: Niantic, 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu