Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Niantic viert Halloween in Pokémon GO met Hoenn-monsters

Thomas Haenen
20 oktober 2017, 9:43
2 min leestijd
Niantic viert Halloween in Pokémon GO met Hoenn-monsters

De komende weken is het Halloween in de wereld van Pokémon GO. Dat viert ontwikkelaar Niantic onder andere met de introductie van verschillende nieuwe Pokémon.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Halloween-evenement begonnen

Het Halloween-evenement start vanavond om 9 uur Nederlandse tijd, en loopt door tot en met donderdag 2 november. Net als tijdens eerdere evenementen pakt Niantic uit met extra items en andere beloningen. Het grootste nieuws is echter dat de uitrol van de derde generatie Pokémon is begonnen.

Tijdens het Halloween-evenement vind je Sableye, Banette en andere Spook-type Pokémon in de game. Het zijn de eerste monsters uit Hoenn, de wereld van de derde Pokémon-generatie. Geruchten dat die derde generatie eraan zat te komen zoemen al een tijdje rond, maar worden nu bevestigd door de ontwikkelaar. “Andere monsters die voor het eerst te zien waren in Pokémon Ruby en Sapphire arriveren vanaf begin december,” aldus Niantic.

In de derde generatie zitten onder andere Pokémon als Mudkip, Wurmple en Pelipper. De generatie bestaat in totaal uit meer dan honderd nieuwe monsters, die naar verwachting allemaal vanaf eind dit jaar beschikbaar zijn voor Pokémon GO-spelers. Legendarische Pokémon uit de derde generatie, zoals Deoxys en Jirachi, volgen waarschijnlijk pas iets later.

Tijdens het Halloween-evenement kun je ook een Pikachu in een speicaal kostuum verwachten. Er is nieuwe kleding voor je avatar om te kopen, en je krijgt twee keer zoveel Candy tijdens de actieperiode. Tot slot kun je in de in-game winkel speciale dozen vinden met Raid Passes, Super Incubators en andere items voor minder geld dan ze normaal kosten.

Pokémon GO voor Android downloaden

Je kunt Pokémon GO downloaden via onderstaande link naar de Play Store. De game is gratis en werkt op elke smartphone met Android 4.4 of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu