Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Pokémon GO geeft nieuwe Pokémon voor kerst

Erwin Vogelaar
21 december 2017, 20:22
2 min leestijd
Pokémon GO geeft nieuwe Pokémon voor kerst

Het is tijd voor Pokémon GO kerst 2017, met deze keer nieuwe Pokémon en een stapeltje bonussen. Ga je op pad vlak voor de feestdagen?

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO kerst 2017

Kerst staat voor de deur, dus dat betekent dat Pokémon GO iets bijzonders doet. Dit jaar pakt ontwikkelaar Niantic flink uit met extra’s die vanaf nu tot Eerste Kerstdag gelden. Met onder andere nieuwe Pokémon, een feestelijke Pikachu en meer.

Het belangrijkste is dat er nieuwe Pokémon zijn te vinden. Deze water- en ijs-beestjes komen uit de Hoenn-regio zoals gespot in de games Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire. Daarnaast verschijnen verschillende ijs-Pokémon sowieso vaker de komende dagen.

pokémon go kerst 2017

Hier houdt het niet mee op, want Pikachu met zijn kerstmuts is weer terug. Dit is goed nieuws voor iedereen die hem de vorige keer niet te pakken heeft gekregen. Vergeet ook niet dat Pikachu met een kerstmuts is te evolueren en dat zijn evoluties ook een kerstmuts krijgen. Deze moet je natuurlijk in je collectie hebben.

Als extra bonus krijg je elke dag, tot kerst, een Egg Incubator als je voor de eerste keer aan een disc draait. Deze Egg Incubator kun je maar een enkele keer gebruiken. Toch moedigt dit wellicht aan om wat extra te lopen de komende dagen, zodat je zonder schuld van het kerstdiner kunt genieten. Ook in de winkel van Pokémon GO zijn weer nieuwe pakketjes te koop vol met items die je kunt gebruiken.

De bonussen lopen door tot kerst. Het is duidelijk of Niantic tijdens de kerstdagen zelf nog wat anders gepland heeft, maar wellicht moedigt de gamemaker spelers zo aan om het even wat rustiger aan te doen.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Witte kerst?

Sindskort heeft Pokémon GO een heel nieuw weersysteem, waardoor het echte weer invloed heeft op de game. Wij leggen uit hoe het nieuwe Pokémon GO-weersysteem werkt.

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu