Deze bonussen krijg je in Pokémon GO tijdens de feestdagen

Erwin Vogelaar
23 december 2016, 19:29
2 min leestijd
Deze bonussen krijg je in Pokémon GO tijdens de feestdagen

Zin om tijdens de feestdagen extra Pokémon GO te spelen? Dit zijn de Pokémon GO kerst-bonussen waar je de komende weken gebruik van kunt maken.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO kerst

Het zat er natuurlijk wel in dat Niantic tijdens kerst weer met bonussen voor Pokémon GO zou komen. Pikachu heeft al een kerstmuts gekregen en je hebt tevens een kans om baby-Pokémon uit eieren te broeden. Daar blijft het uiteraard niet bij. Zo kun je onder andere vanaf kerstochtend tot 3 januari elke dag een Incubator krijgen. Deze krijg je bij de eerste PokéStop waar je die dag een draai aan geeft. Met deze Incubator kun je éénmaal een ei uitbroeden. Dit is handig, want tijdens deze periode heb je extra kans dat er een baby-Pokémon zoals Togepi en Pichu uit een ei komt.

pokémon go kerst

Daarnaast is er goed nieuwe voor als je meer Charmander, Squirtle of Bubasaur zoekt, want deze starters-Pokémon zullen vanaf 30 december tot 8 januari meer opduiken. En ze zijn niet alleen, want de evoluties Charmeleon, Wartortle en Ivysaur, maar ook Charizard, Blastoise en Venusaur zullen plots vaker te vinden zijn. Ideaal als je deze evoluties nog moet verzamelen, want dat valt niet mee. Voor de tweede evoluties heb je honderd candy nodig, terwijl de Pokémon zelf maar zeldzaam zijn. Als extra bonus zullen tijdens deze periode de Lure Modules niet een half uur maar een heel uur werken.

Tijdens Thanksgiving was het evenement wat groter. Toen kon je extra candy en XP verdienen, wat enorm helpt tijdens het spelen. Toch kun je ook een hoop aan de kerstbonussen hebben als je er goed gebruik van maakt. En vergeet niet Pikachu met een kerstmuts te evolueren, want ook Raichu kan ook een kerstmuts dragen. Leuk: die kerstmuts raken ze nooit meer kwijt.

Pokémon GO downloaden

Om gebruik te maken van deze bonussen moet je uiteraard wel de nieuwste versie van de app geïnstalleerd hebben staan. Dit kan door Pokémon GO te downloaden via onderstaande link.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu