De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Eindelijk: legendarische Pokémon beschikbaar in Pokémon GO

Thomas Haenen
20 juli 2017, 15:35
2 min leestijd
Eindelijk: legendarische Pokémon beschikbaar in Pokémon GO

Het heeft ruim een jaar geduurd, maar vanaf vandaag kun je in Pokémon GO legendaries vinden. Deze legendarische Pokémon zijn erg zeldzaam.

Lees verder na de advertentie.

Zo kun je Pokémon GO legendaries vangen

Lugia, Zapdos, Ho-Oh en andere legendarische Pokémon duiken vanaf deze week op in de game. De bijzondere monsters zullen op verschillende manieren te vinden zijn. Als jij en je team een Legendary Raid Boss verslaat, krijg je bijvoorbeeld de kans om er zelf eentje te vangen. Ook duiken eieren met legendarische monsters op bij willekeurige gyms.

De eerste legendaries worden de komende dagen op een bijzondere wijze uitgerold. Op 22 juli vindt in Chicago het eerste Pokémon GO Fest plaats, een evenement waarop spelers verzamelen om zoveel mogelijk monsters te vervangen. Worden er die dag genoeg beesten gevangen, dan wordt direct de allereerste legendary losgelaten tijdens het evenement. Om welk monster het precies gaat is onbekend. Als alle verzamelde trainers de legendarische Pokémon verslaan, zal deze wereldwijd opduiken.

https://www.youtube.com/watch?v=bvSe6pMvUjM

De legendarische Pokémon gedragen zich wel iets anders dan je andere monsters nadat je ze hebt gevangen. Ze zijn in elk gevecht te gebruiken, maar blijven altijd aan je zijde. Dat betekent dat je ze niet kan achterlaten om een gym te verdedigen.

Lees ook: dit heeft het tweede jaar van Pokémon GO in petto

Pokémon GO viert deze maand zijn eerste verjaardag. Hoewel het spel minder populair is dan vorig jaar, behoort het nog altijd tot de succesvolste games van het moment, met meer dan 60 miljoen actieve spelers. Niantic rolt deze zomer verschillende updates uit om de interesse in de game weer op te wekken. Zo heeft het bedrijf onlangs de gyms grondig herzien, en zijn er mogelijk plannen om gebruikers onderling Pokémon te laten ruilen.

Pokémon GO voor Android downloaden

Pokémon GO is via de link hieronder te downloaden in de Play Store. De game is gratis en werkt op vrijwel elke recente Android-smartphone.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu