Pasen in Pokémon GO: sneller levelen en meer exclusieve Pokémon

Thomas Haenen
13 april 2017, 10:34
2 min leestijd
Pasen in Pokémon GO: sneller levelen en meer exclusieve Pokémon

Ook met Pokémon GO kun je dit weekend Pasen vieren. Het zal je wellicht niet verbazen dat daarbij eieren centraal staan.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Pasen

Pokémon GO viert binnenkort zijn eerste verjaardag. Hoewel de app minder populair is dan voorheen zijn er nog altijd miljoenen spelers wereldwijd. Die kunnen vanaf vandaag aan de slag met het Pokémon GO paasevent. Ontwikkelaar Niantic pakt het hele weekend uit met verschillende extra’s voor actieve spelers.

Daarbij staan, niet geheel verrassend, eieren centraal. In Pokémon GO kun je nieuwe monsters vrijspelen door eieren te laten uitkomen, wat je doet door 2, 5 of 10 kilometer te lopen met je smartphone en de app op zak. Voordat het ei uitkomt weet je niet welke Pokémon er in zit, maar tijdens het paasevenement zijn ze wel extra zeldzaam. Exclusieve Pokémon als Misdreavus, Pichu, Chansey en Aerodactyl zullen de komende dagen vaker opduiken in eieren.

Ook zijn er geruchten dat je de komende dagen een Pikachu met konijnoren kunt vangen. Dat is nog niet door Niantic bevestigd, en het is onduidelijk of het vangen van deze Pikachu-variant aan speciale voorwaarden verbonden is.

Tot slot wordt er tijdens het event, net als in het verleden, dubbele XP geboden voor vrijwel alle acties. Je kunt dit weekend dus een stuk sneller in level stijgen door Pokémon te vangen, gyms over te nemen en andere acties in het spel uit te voeren. De extra XP komt automatisch jouw kant op, je hoeft er niets extra’s voor te doen.

Pokémon GO voor Android

Het is onduidelijk hoe lang Pokémon GO Pasen viert, maar vermoedelijk heb je in ieder geval het hele weekend om van de bonussen te profiteren. Je vindt Pokémon GO in de Play Store via onderstaande link. Het spel is gratis en werkt op elke smartphone met Android 4.4 KitKat of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu