Hoe Pokémon GO Gyms verslaan straks een stuk makkelijker wordt

Thomas Haenen
7 oktober 2016, 9:22
2 min leestijd
Hoe Pokémon GO Gyms verslaan straks een stuk makkelijker wordt

Niantic gaat met de volgende versie van Pokémon GO Pokégyms aanpakken om ze makkelijker te maken. Spelers kunnen straks maximaal zes Pokémon meenemen in hun training.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Pokégyms

Beginnende spelers van Pokémon GO hebben waarschijnlijk ook gemerkt dat ze aardig wat training moeten verrichten om hun monsters sterk genoeg te krijgen. Wil je trainen bij een gym in van jouw team, dan kun je bovendien slechts één Pokémon inzetten. Niantic gaat dit probleem aanpakken in een toekomstige update, zo heeft de ontwikkelaar laten weten in een blogpost.

Op dit moment kun je slechts één van je Pokémon gebruiken om in een Pokégym te trainen, als die Gym bij hetzelfde team als het jouwe zit. Straks kun je er maximaal zes meenemen, waarmee de strijd een stuk makkelijker moet worden. Bij Gyms van andere teams kun je, net als voorheen, nog altijd zes monsters meenemen. Bovendien wordt de CP van de Pokémon waar je tegen strijdt straks automatisch aangepast aan jouw video. Ben jij slechts level 5, dan krijg je dus niet opeens een Pokémon voor je neus die je onmogelijk kunt verslaan.

De wijzigingen moeten ervoor zorgen dat iedereen een impact kan hebben op Pokégyms in de buurt, aldus Niantic. Pokémon GO Pokégyms zullen niet opeens ontzettend simpel worden, maar met de update moet de strijd een stuk gelijker zijn.

Volgende Pokémon GO-update

Wanneer de Pokémon GO-update beschikbaar is, is nog onbekend. Niantic geeft enkel aan dat de aanpassingen uitgerold worden in een aankomende versie van de game. Het bedrijf onthulde eerder deze week al de Pokémon GO Capture Bonus, waarmee het makkelijker moet worden om zeldzame Pokémon te vangen. Of de twee functies onderdeel zijn van dezelfde update is onduidelijk.

Pokémon GO voor Android downloaden

Pokémon GO downloaden kan gratis via onderstaande link naar de Play Store. Het spel werkt op elk toestel met Android 4.4 KitKat of nieuwer en vereist 76MB aan opslagruimte.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Bron: Niantic
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu