Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Pokémon GO krijgt promocodes, zo gebruik je ze

Thomas Haenen
4 mei 2017, 12:21
2 min leestijd
Pokémon GO krijgt promocodes, zo gebruik je ze

De meest recente Pokémon GO-update voegt een mysterieuze nieuwe functie toe. Met promocodes kun je in de toekomst zeldzame items en monstertjes bemachtigen.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Pokémon Go promocodes

De functie is onderdeel van een update die waarschijnlijk deze week verschijnt, maar die nu terug te vinden is op de site van Niantic. Daarin geeft de ontwikkelaar alvast een korte uitleg van de Pokémon GO promocodes.

pokemon go promocode

Nadat de nieuwe update verschijnt, kun je codes toevoegen door op ‘Main Menu’ en vervolgens ‘Shop’ te drukken. Onderaan het scherm is dan een invoerveld voor je code te vinden. Nadat je op ‘Redeem’ drukt, wordt het object van de promocode aan je in-game inventaris toegevoegd.

Op dit moment zijn er nog geen promocodes beschikbaar. Volgens Niantic worden er in de toekomst codes verspreid op evenementen en online, waarmee je gratis extra items, Pokéballs, eieren of zelfs unieke Pokémon kunt bemachtigen.

Dit soort codes zijn al geruime tijd beschikbaar in andere games in de serie. Zo geeft Nintendo regelmatig zeldzame Pokémon weg op evenementen, en worden er codes verspreid via gamewinkels. Vermoedelijk volgt Niantic hetzelfde pad. Ook sponsoring ligt voor de hand: grote ketens kunnen ervoor kiezen codes weg te geven bij aankoop van hun producten.

Opmerkelijk genoeg is de functie straks alléén beschikbaar in de Android-versie van Pokémon GO. Hoewel de Android- en iPhone-versies van de game tot nu toe altijd over dezelfde opties beschikken, wil Niantic de promocodes voorlopig alleen onder Android-gebruikers uitrollen. Waarom dat is, is nog onduidelijk.

Pokémon GO voor Android downloaden

Je kunt Pokémon GO downloaden in de Play Store via onderstaande link. De app is gratis en werkt op elk toestel met Android 4.4 KitKat of nieuwer.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Lees het laatste nieuws over Pokémon GO

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu