Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Dit is waarom je komende week extra Pokémon GO moet spelen

Erwin Vogelaar
21 november 2016, 20:28
2 min leestijd
Dit is waarom je komende week extra Pokémon GO moet spelen

Het is tijd voor het Pokémon GO Thanksgiving-evenement, waarmee game-maker Niantic zijn spelers hartelijk wil bedanken met een leuke bonus.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Thanksgiving

Het eerste evenement voor Pokémon GO hebben we nog maar net achter de rug en de volgende feestje staat alweer klaar. Niet gek, want deze formule blijkt een succes. Het Halloween-evenement zorgde bij spelers voor extra candy en ervaringspunten en bij Niantic voor extra geld in het laatje. Zodra spelers aangemoedigd worden om meer te spelen, gaan ze namelijk ook meer kopen in de shop van Pokémon GO. Nu is het tijd voor Thankgiving in de Verenigde Staten, dus hoog tijd voor Niantic om zijn spelers te bedanken.

Pokémon GO thanksgiving

Het evenement heet niet officieel een Thanksgiving-evenement, maar de link met de Amerikaanse feestdag is overduidelijk. Niantic schrijft dat het team graag de spelers wil bedanken. “En wat voor betere manier om te bedanken is er dan het vieren van onze community”. Dit bedankje neemt de vorm aan van een week lang dubbele XP en Stardust.

Tijdens Halloween was voornamelijk de extra candy een groot succes, want dit zorgde ervoor dat we de zeldzame Pokémon een stuk sneller konden evolueren. Tijdens Thanksgiving moeten we het doen met dubbele XP voor het uplevelen en dubbele Stardust voor het versterken van je Pokémon. Een leuke bonus waar je van 23 november tot en met het eind van de maand gebruik van kunt maken. We denken dat het volgende evenement rond kerst plaatst gaat vinden. Mogelijk dan met meer ijs-Pokémon in het wild en hopelijk toch weer extra candy.

Pokémon GO downloaden

Pokémon GO is gratis te downloaden in de Play Store. Zorg dat je altijd de nieuwste versie downloadt, zodat je woensdag direct aan de slag kan met de dubbele XP en Stardust. S

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu