Met het Pokémon GO Valentijnsdag-event kleurt de wereld roze

Erwin Vogelaar
8 februari 2017, 20:43
2 min leestijd
Met het Pokémon GO Valentijnsdag-event kleurt de wereld roze

Omdat het bijna Valentijnsdag is, strooit Niantic de komende week met wat extra liefde. Het Pokémon Go Valentijnsdag-event biedt namelijk meerdere bonussen.

Lees verder na de advertentie.

Pokémon GO Valentijnsdag

Het is tijd voor het allereerste Pokémon GO-evenement van 2017. Eind vorig jaar begon Niantic met een Halloween-event. Dit bleek zo’n succes, dat daarna ook kerst en oud & nieuw volgden. Nu is het tijd voor Valentijnsdag met een serie bonussen die nu al ingaan en waar je een week lang van gebruik kunt maken. Tot en met 15 februari. Er is voor dit evenement een duidelijk thema: roze.

pokémon go valentijnsdag

Mis je nog enkele roze Pokémon in je verzameling? Dan heb je geluk, want je zult ze komende week extra vaak tegenkomen in het wild. Roze beestjes als Clefable, Jigglypuf en Chansey verspreiden buiten de liefde en staan klaar om gevangen te worden. Ook is er een grotere kans dat enkele roze baby-Pokémon uit eieren springen, dus door te lopen is dit ook het moment om Igglybuff, Smoochum en Cleffa aan je verzameling toe te voegen. Om de wereld nog extra roze te maken, werken de Lure Modules komende week tevens maar liefst zes uur.

De belangrijkste bonus de komende week is toch wel de verdubbeling van candy. Als je een Pokémon naar de professor stuurt, een Pokémon vangt of er een beestje uit een ei springt, krijg je twee keer zoveel candy als normaal. Dit is vergelijkbaar met het Halloween-event. Misschien wel de belangrijkste candy-verdubbeling is dat ook je Buddy twee keer zoveel candy oplevert tijdens het lopen. Aangezien het lopen met een Buddy de enige manier is om zeldzame Pokémon te evolueren is de komende week dus het moment om wat extra stappen te zetten. Vergeet tijdens een romantische wandeling je Pokémon GO Plus niet in je zak te schuiven.

Pokeḿon GO downloaden

Wil je ook meedoen met het Pokémon GO Valentijnsdag-event, dan moet je wel de nieuwste versie van de app downloaden. Dit kan gratis via onderstaande link.

Download Pokémon GO in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu